2014. május 8., csütörtök

Üdvözlet,

Hellóka Olvasók,

Köszöntünk titeket, egy új blogon, nem szeretnék nagyon sokat rizsázni, mert feleslegesnek érzem. Csak röpke kis bejegyzésemben leírni, hogy mit is fogtok itt látni, nálunk. Rengeteg olyan blogot láttok már a Blogger világban, ahol történetek, kritikás blogot olvashattok. Sokban a mi kis világunk sem változik, csak annyiban, hogy nem szeretnénk egy kikerekedett történetet írni, nem szeretnénk, fejlécet készíteni. Hanem szeretnék, cikkeket hozni nektek. Olyan kis szösszeneteket, amikről, mi úgy gondoljuk, izgalmas lehet, s titeket is érdekelhet. 
Megpróbálunk minden héten legalább egy cikket hozni. Néha, havonta egyszer egy - egy ajánlót is kiteszünk, meg segítünk az olyan Bloggereknek akik most kezdték, s nem nagyon tudják, hogy mit hogyan csináljanak, hogy hogyan lenne, összhangos a blog amit épp akkor kezdett el. Leginkább, könyv, film véleményeinket olvashatjátok, néha szép idézetek posztolunk, vagy a fejünkben megalkotott kis cikket ami épp a napjainkban történt velünk, s szeretnénk véleményünket megosztani veletek. 
Reméljük, sokan lesztek, azok akik velünk együtt talán egyetértetek vagy éppen nem. Azt is nagyon reméljük, hogy itt lesztek velünk, és kommentáltok, osszátok a cikkeinket. Hogy gyarapodni fog a mi is csapaton. Ennyit szerettem volna csak megosztani veletek :D

További szép napot kívánunk nektek, 

Cassy C. & Anastasia H.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése